Шановні випускники шкіл та їх батьки!

Шановні випускники шкіл та їх батьки!

Підходить до завершення навчальний рік і перед Вами постає вибір майбутньої професії. У зв’язку з ситуацією, що склалася в Україні, ми працюємо в змішаному форматі (виробниче навчання проводиться на базі училища, а теоретичне – дистанційно). Але ви маєте можливість щодня, окрім суботи та неділі, з 9.00 до 15.00 відвідати Державний навчальний заклад «Вище професійне училище № 34 м. Стрий» та ознайомитися з навчальною базою. Лише в НАС обладнані новітньою технікою та комп’ютерними засобами Центри професійної майстерності за професіями: «Кухар. Кондитер», «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Професії, які ми пропонуємо, дають можливість здобути надзвичайно важливі вміння та навички для наближення перемоги та відбудови зруйнованої держави.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у цьому процесі і забезпечити своє, знайте - двері нашого навчального закладу для вас завжди відчинені, ми переконані, що ви не пожалкуєте і все для цього зробимо.

З переліком професій можна ознайомитися як під час особистого візиту так і тут на сайті (http://stryi-mkvpu34.edukit.lviv.ua)

Про дату окремого Дня відкритих дверей повідомимо додатково.

Також слідкуйте за нами в соцмережах (https://www.facebook.com/DNZVPU34STRYI)

Ознайомтесь з нашим закладом

Кiлькiсть переглядiв: 343

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.