Методична комісія педпрацівників сфери обслуговування

Склад методичної комісії
Липецька Євгенія ЙосипівнаІнтенсифікація теоретичного і виробничого навчання шляхом комп'ютеризації навчального процесу1. Конспект уроку" Сервіровка столу"
2. Презентація до вищевказаного уроку
3. Конспект уроку"Характеристика меню. Види меню. Порядок складання меню"
4. Конспект уроку"Скляний посуд"
5.Конспект уроку "Підготовка торгівельного залу до обслуговування"
6. Конспект уроку"Класифікація бенкетів"
7. Брошурка "Коктейлі"
8. Методичний посібник "Інструкційно-технологічні карти з предмета "Устаткування підприємств харчування"
9.Презентація "Етапи планування уроку та підготовка до нього викладача професійно-теоретичної підготовки"
10. Конспект уроку: "Загальні правила запікання риби. Підбір соусі та гарніру"
1
1. Конспект уроку:"Класифікація бенкетів"
12. Конспект уроку: "Способи перенесення підносів"
1
3. Презентація "Шоколад"
14. Портфоліо
15 Доповідь на тему "Етапи планування уроку та підготовка до нього викладача професійно-теоретичної підготовки"
16 Доповідь на тему"Дискусія як засіб мотивації навчальної діяльності"
17. педагогічне портфоліо 2020 р
1
8. Лабораторний практикум з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Ріпак Тамара Іванівна1. Доповідь :"Новітні технології в сучасній кулінарії"
2
. Портфоліо -2020р
3
. Методичний посібник "Технологічні особливості приготування страв з риби"
Шимків Мирослава СтепанівнаФормування умінь самостійної роботи учнів на уроках виробничого навчання
Якимець Галина ЯрославівнаВикористання дидактичного та роздаткового матеріалу на уроках1. Портфоліо
Гнатик Ірина ПетрівнаРоль майстра виробничого навчання в роботі з формування творчої особистості учнів1. Електронне портфоліо
2.Методичний посібник "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів"
3. Методична розробка "Сучасні підходи до уроків виробничого навчання"
Шкляр Галина Василівна Розвиток особистісної активності учнів на уроках виробничого навчання

Застосування сучасних технологій обслуговування на підприємствах ресторанного обслуговування
1. Конспект уроку "Сервіровка столу до сніданку"
3. Презентація до уроку "Сервіровка столу до сніданку"
4. Конспект уроку
ервіровка столу до обіду"
5. Презентація до уроку "Сервіровка столу до обіду"
6. Педагогічне портфоліо
7. Конспект уроку "Сервіровка столу до вечері"
8
. Презентація до уроку "Сервіровка столу до вечері"
9. Презентація "Фламбування"
10. Довідник "Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарства"
11. Методичний посібник "Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них(пісочного, прісного здобного, бісквітного)
Савчин Оксана ВолодимирівнаШляхи підвищення ефективності уроку виробничого навчання1. Портфоліо
Назарець Юлія ВолодимирівнаОсновні вимоги до змісту сучасного уроку1. Портфоліо
2
. Методичний посібник "Сервіровка столів. Способи складання серветок при різних видах обслуговування"
Рудник Зоряна БогданівнаРізноманітні методи роботи з обдарованими та здібними учнями1.Портфоліо
2
. Методичний посібник: "Смачна мандрівка в країну десертів"
3
. Педагогічне портфоліо-2020р
Баль Наталя Степанівна Креативність на уроках виробничого навчання1. Конспект уроку: " Млинці"
2
. Конспект уроку: "Шарові тістечка"
3. Конспект уроку: "Бісквітне тісто"
4. Конспект уроку: "Бісквітні тістечка"
5. Конспект уроку" Дріжджове тісто"
6. Конспект уроку"Пісочне тісто"
7
. Конспект уроку: "Бісквітні торти"
8. Портфоліо
Худик Любов ВолодимирівнаВикористання комп'ютернозорієнтованих засобів навчання!. Презентація "Інноваційні технології і системи управління на підприємствах туризму"
Пильо Галина ПетрівнаРозвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання1. Портфоліо
2. Конспект уроку: "Приготування млинцевого тіста та виробів з нього(майстер-клас"
3. Методичний посібник "Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства"
4. Педагогічне портфоліо -2020р
Вовк Наталя МиронівнаШляхи підвищення ефективності проведення вступного інструктажу на уроках виробничого навчання1. Портфоліо
2. Конспект уроку: "Приготування дріжджового тіста для смаження. Біляші, пончики"
3. Конспект уроку: "Приготування млинцевого тіста та вироби з нього"
4. Конспект уроку: "Приготування прісного шарового тіста. Приготування пиріжків шарових, язичків шарових"
Собко Юлія ЗеновіївнаВикористання різноманітних методів на уроках виробничого навчання1. Конспект уроку "Приготування млинців з різними начинками".
2. Презентація до уроку
3
. Портфоліо
Бляхарська Дарія МихайлівнаОсновні ідеї інтерактивного особистісно-розвивального навчанняПортфоліоМ етодичний посібник "Дріжджове тісто та вироби з нього"
Романчук Лідія МихайлівнаКреативність на уроках виробничого навчанняПОртфоліоМ етодичний посібник " Домашні рецепти смачної випічки"
Вакуленчик ВікторіяРозвиток творчих здібностей учнів з використанням інтерактивних технологій1. Конспект урока за темою " Приготування яблук, фаршированих сиром, слив у тісті, бабки з вишень, пудинга з груш"
2. Відеозапис вищевказаного уроку
Костюк Богдана ЄвстахівнаАктивізація розумової діяльності учнів на уроках виробничого навчання
Закурдаєва Надія ЛеонідівнаСтворення сприятливих умов для розвитку творчої особистості
Закурдаєва Наталя ОлександрівнаПередовий педагогічний досвід і шляхи його впровадження в практику
Мельник Оксана ЗеновіївнаДотримання основних дидактичних принципів навчання1. Конспект уроку: "Розміщення та викладення товарів у торговельному залі"
2. Презентація до вищевказаного уроку
Шепарович Марія МиронівнаМетодика організації та проведення мозкового штурму
Біганич Ольга ІванівнаКраєзнавча діяльність як ефективний засіб патріотичного виховання та формування національної свідомості учнів1. Екскурсія "Українські гроші"
2. Презентація "Подорож видатними українськими місцями через українські гроші"

Кулінарний факультет ВПУ-34 м.Стрия - це відчинені двері до професійного успіху, незалежно від рівня достатку родини, місця походження та попередніх успіхів у навчанні.

У ВПУ-34 м.Стрия працюють досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання, які наполегливо, творчо навчають учнів кулінарній справі. Досягти високих результатів у роботі допомагає також використання різноманітних методів навчання, новітніх технологій, системне вдосконалення професійної майстерності педагогічних працівників на кращих підприємствах області та України. Викладачі та майстри виробничого навчання йдуть в ногу з часом і працюють так, щоб юні майстри мали гарні перспективи, були успішними у своїй професії. Вони вчать майбутніх кухарів мріяти, адже без мрії жодна страва не стане витвором кулінарного мистецтва.

Випускники кулінарного факультету ВПУ-34 м.Стрия отримують: різносторонні кулінарні навики, можливість навчати кулінарії інших, можливість постійно самовдосконалюватися, можливість відпочити на морі та працювати одночасно.

ВПУ-34 м.Стрия тісно співпрацює з підприємствами громадського харчування краю, втім випускників ліцею запрошують керівники кафе та ресторанів і інших міст країни. Більшість з них отримують пропозиції щодо роботи ще під час свого навчання.

Отож, талановитий, професійний, творчий колектив училища та, кулінарного факультету зокрема, обов’язково перетворює та працевлаштує учнів на майстерних кулінарів, які стають гордістю та окрасою училища родини, краю.

Фестиваль сала у ВПУ-34 м. Стрия

Кiлькiсть переглядiв: 824

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.