Липецька Євгенія Йосипівна | Інтенсифікація теоретичного і виробничого навчання шляхом комп'ютеризації навчального процесу | 1. Конспект уроку" Сервіровка столу" 2. Презентація до вищевказаного уроку 3. Конспект уроку"Характеристика меню. Види меню. Порядок складання меню" 4. Конспект уроку"Скляний посуд" 5.Конспект уроку "Підготовка торгівельного залу до обслуговування" 6. Конспект уроку"Класифікація бенкетів" 7. Брошурка "Коктейлі" 8. Методичний посібник "Інструкційно-технологічні карти з предмета "Устаткування підприємств харчування" 9.Презентація "Етапи планування уроку та підготовка до нього викладача професійно-теоретичної підготовки" 10. Конспект уроку: "Загальні правила запікання риби. Підбір соусі та гарніру" 1 1. Конспект уроку:"Класифікація бенкетів" 12. Конспект уроку: "Способи перенесення підносів" 1 3. Презентація "Шоколад" 14. Портфоліо 15 Доповідь на тему "Етапи планування уроку та підготовка до нього викладача професійно-теоретичної підготовки" 16 Доповідь на тему"Дискусія як засіб мотивації навчальної діяльності" 17. педагогічне портфоліо 2020 р 18. Лабораторний практикум з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" |
Ріпак Тамара Іванівна | | 1. Доповідь :"Новітні технології в сучасній кулінарії" 2. Портфоліо -2020р 3. Методичний посібник "Технологічні особливості приготування страв з риби" |
Шимків Мирослава Степанівна | Формування умінь самостійної роботи учнів на уроках виробничого навчання | |
Якимець Галина Ярославівна | Використання дидактичного та роздаткового матеріалу на уроках | 1. Портфоліо |
Гнатик Ірина Петрівна | Роль майстра виробничого навчання в роботі з формування творчої особистості учнів | 1. Електронне портфоліо 2.Методичний посібник "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів" 3. Методична розробка "Сучасні підходи до уроків виробничого навчання" 4. Електронний методичний посібник "Мусові торти - творчість зі смаком" |
Шкляр Галина Василівна | Розвиток особистісної активності учнів на уроках виробничого навчання Застосування сучасних технологій обслуговування на підприємствах ресторанного обслуговування | 1. Конспект уроку "Сервіровка столу до сніданку" 3. Презентація до уроку "Сервіровка столу до сніданку" 4. Конспект уроку "Сервіровка столу до обіду" 5. Презентація до уроку "Сервіровка столу до обіду" 6. Педагогічне портфоліо 7. Конспект уроку "Сервіровка столу до вечері" 8. Презентація до уроку "Сервіровка столу до вечері" 9. Презентація "Фламбування" 10. Довідник "Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарства" 11. Методичний посібник "Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них(пісочного, прісного здобного, бісквітного) |
Савчин Оксана Володимирівна | Шляхи підвищення ефективності уроку виробничого навчання | 1. Портфоліо |
Назарець Юлія Володимирівна | Основні вимоги до змісту сучасного уроку | 1. Портфоліо 2 . Методичний посібник "Сервіровка столів. Способи складання серветок при різних видах обслуговування" |
Рудник Зоряна Богданівна | Різноманітні методи роботи з обдарованими та здібними учнями | 1.Портфоліо 2. Методичний посібник: "Смачна мандрівка в країну десертів" 3. Педагогічне портфоліо-2020р |
Баль Наталя Степанівна | Креативність на уроках виробничого навчання | 1. Конспект уроку: " Млинці" 2 . Конспект уроку: "Шарові тістечка" 3. Конспект уроку: "Бісквітне тісто" 4. Конспект уроку: "Бісквітні тістечка" 5. Конспект уроку" Дріжджове тісто" 6. Конспект уроку"Пісочне тісто" 7 . Конспект уроку: "Бісквітні торти" 8. Портфоліо 9. Презентація уроку "Асортимент і класифікація тістечок" |
Худик Любов Володимирівна | Використання комп'ютернозорієнтованих засобів навчання | !. Презентація "Інноваційні технології і системи управління на підприємствах туризму" |
Пильо Галина Петрівна | Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання | 1. Портфоліо 2. Конспект уроку: "Приготування млинцевого тіста та виробів з нього(майстер-клас" 3. Методичний посібник "Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства" 4. Педагогічне портфоліо -2020р |
Вовк Наталя Миронівна | Шляхи підвищення ефективності проведення вступного інструктажу на уроках виробничого навчання | 1. Портфоліо 2. Конспект уроку: "Приготування дріжджового тіста для смаження. Біляші, пончики" 3. Конспект уроку: "Приготування млинцевого тіста та вироби з нього" 4. Конспект уроку: "Приготування прісного шарового тіста. Приготування пиріжків шарових, язичків шарових" |
Собко Юлія Зеновіївна | Використання різноманітних методів на уроках виробничого навчання | 1. Конспект уроку "Приготування млинців з різними начинками". 2. Презентація до уроку 3 . Портфоліо |
Бляхарська Дарія Михайлівна | Основні ідеї інтерактивного особистісно-розвивального навчання | ПортфоліоМ етодичний посібник "Дріжджове тісто та вироби з нього" |
Романчук Лідія Михайлівна | Креативність на уроках виробничого навчання | ПОртфоліоМ етодичний посібник " Домашні рецепти смачної випічки" |
Вакуленчик Вікторія | Розвиток творчих здібностей учнів з використанням інтерактивних технологій | 1. Конспект урока за темою " Приготування яблук, фаршированих сиром, слив у тісті, бабки з вишень, пудинга з груш" 2. Відеозапис вищевказаного уроку |
Костюк Богдана Євстахівна | Активізація розумової діяльності учнів на уроках виробничого навчання | |
Закурдаєва Надія Леонідівна | Створення сприятливих умов для розвитку творчої особистості | |
Закурдаєва Наталя Олександрівна | Передовий педагогічний досвід і шляхи його впровадження в практику | |
Мельник Оксана Зеновіївна | Дотримання основних дидактичних принципів навчання | 1. Конспект уроку: "Розміщення та викладення товарів у торговельному залі" 2. Презентація до вищевказаного уроку |
Шепарович Марія Миронівна | Методика організації та проведення мозкового штурму | |
Біганич Ольга Іванівна | Краєзнавча діяльність як ефективний засіб патріотичного виховання та формування національної свідомості учнів | 1. Екскурсія "Українські гроші" 2. Презентація "Подорож видатними українськими місцями через українські гроші" |
Коментарi