Автор | Назва | Дата |
Липецька Є.Й. | Методичний посібник: "Інструктивно-технологічні карти з предмета "Устаткування підприємств харчування" | 2015 |
Новіков В.О. | Методичні рекомендації щодо написання курсової роботи з предмету "Експлуатація та обслуговування машин" | 2015 |
Сікора Г.М. | Посібник за розділом "Високомолекулярні сполуки" | 2015 |
Лапцун О.П. | Методичний посібник: "Формування навичок аудіювання на старшому етапі навчання" | 2015 |
Ріпак Т.І. | Методичний посібник для учнів ПТНЗ "Перші страви. страви, що підвищують захисні функції організму, їх роль у профілактичному харчуванні" | 2015 |
Сікора Г.М. | Роздавальний матеріал для учнів при вивченні хіімічних властивостей речовин | 2011 |
Сікора Г.М. | Методичні рекомендації для викладачів ПТНЗ за темою "Метан" | 2011 |
Шкляр Г.В. | Довідник "Сучасні технології обслуговування на підприємствах ресторанного господарства" | 2015 |
Баль Н.С. | Методичний посібник " Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них (пісочного, прісного здобного, бісквітного" | 2015 |
Івасенко І.Б. | Методичний посібник з фізики до розділу "Властивості газів, рідин і твердих тіл" | 2016 |
Гошовська Г.М. | Навчальний посібник "Українська мова (за професійним спрямуванням)" | 2014 |
Галій О.М. | Методичний посібник: "Модні тенденції 2016р" | 2016 |
Галій О.М. | Електронний методичний посібник "Послідовність обробки блузи" | 2016 |
Зворський Р.В. | Методичний посіьник "Історія створення автомобіля" | 2016 |
Фок Н.С. | Методична розробка "Розвиток індивідуальних розумових здібностей учнів" | 2016 |
Гнатик І.П. | Методичний посібник: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів" | 2016 |
Василишин Л.Ю. | Методичний посібник "Різновиди декору в одязі" | 2016 |
Лесів Л.З. | Інформаційно-навчальний посібник "Четвертий президент України В. Янукович . Створення диктатури" | 2016 |
Шимків М.С. | Методичний посібник " Здорове харчування. Корисні продукти для вашого організму" | 2017 |
Пилипів І.М. | Методичний посібник для викладачів предмету "Правила дорожнього руху" | 2017 |
Павлів Ю.Р. | Збірник інструкційних карт для проведення уроків виробничого навчання з професії "Слюсар з ремонту автомобілів(4 розряд)" | 2017 |
Гошовська Г.М. | Методичний посібник: "Організація методичної роботи ДНЗ "ВПУ-34 м Стрий"" | 2017 |
Жемевко М.Д. | Методичний посібник "Розвиток товорчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури" | 2018 |
Сенцова Л.Є. | Методичний посібник "Технологія виробництва шкіри та її використання в сучасній моді" | 2018 |
Собко Ю.З., Закурдаєва Н., Липецька Є.Й. | Методичні напрацювання з досвіду проведення майстер-класу викладачами та майстрами виробничого навчання кулінарного профілю на тему: "Формування готовності до професійної діяльності мйбутнііх фахівців сфери обслуговування" | 2018 |
Соколик В.О. | Методичний посібник "Вивчаємо правила дорожнього руху" | 2018 |
Паламар Л.В. | Методичний посібник "Активізація навчальних знань учнів на уроках математики" | 2018 |
Біганич О.І. | Методичний посібник "Львівщина-туристична перлина України" | 2018 |
Васильців О. | Методичні рекомендації для майстрів виробничого навчання за професією "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів" | 2019 |
Бляхарська Д.М. | Методичний посібник "Дріжджове тісто та вироби з нього" | 2019 |
Назарець Ю.В. | Методичний посібник "Сервірування столів. Способи серветок при різних видах обслуговування" | 2019 |
Романчук Л.М. | Методичний посібник "Домашні рецепти смачної випічки" | 2019 |
Шимків П.М. | Методична розробка уроку виробничого навчання "Розбирання та складання коробки переміни передачі" | 2019 |
Корнута М.О. | Методичний посібник-довідник "Власне українська та іншомовна лексика" | 2019 |
Воробець Х.М. | Методичні рекомендації щодо практичного застосування наскрізних змістових ліній при вивченні теми "Біорізноманіття" на уроках біології та екології" | 2019 |
Данилків В.Б. | Методичний посібник "Автомобілебудування в Україні" | 2019 |
Лапцун О.П. | Методичний посібник: "Аудіювання, пошук ефективних форм та методів навчання на уроках німецької мови" | 2020 |
Рудник З.Б. | Методичний посібник: "Смачна мандрівка в країну десертів" | 2020 |
Зубик В.Ф. | Методичний посібник: "Білки в харчуванні людини" | 2020 |
Ріпак Т.І. | Методичний посібник: "Технологічні особливості приготування страв з риби" | 2020 |
Липецька Є.Й. | Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" | 2020 |
Новіков В.О. | Методичні вказівки учням щодо курсової роботи з навчальної дисципліни "Двигуни внутрішнього згорання, автомобілі та трактори" на тему "Розрахунок основних показників роботи автомобільних двигунів" | 2020 |
Луцик О.В. | Методичний посібник "Технологічні процеси електрогазозварювання" | 2020 |
Сепик О.В. | Методичний посібник "Інноваційні технології соусів які сприяють поліпшенню якості страв" | 2020 |
Пильо Г.П. | Методичний посібник: "Сучасні напрями розвитку інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства" | 2020 |
Кудибин Д.Д. | Методичний посібник "Закони динаміки" | 2020 |
Радюк І.Я. | Методичний посібник "Тренувальні вправи для учнів І курсу з використанням QR-кодів" | 2020 |
Щепінський О.М. | Методичний посібник "Електромонтажні роботи" | 2020 |
Досужа О.І. | Методичні ркомендації щодо проведення виховного заходу "Андріївські вчорниці" | 2021 |
Баль Н.С. | Методичний посібник "Сучасна термінологія в кондитерському виробництві" | 2021 |
Галій О.М. | Методичний посібник "Українське національне вбрання" | 2021 |
Швиденко І.В. | Методичний посібник "Освітньо-виховні ідеали в україні за епохи козацтва" | 2021 |
Лесів Л.З. | Історико-дослідницька робота "Створення у Львові молодіжного товариства "Сокіл" - початок нового етапу національно-патріотичного руху в Західній Україні" | 2021 |
| | |
| | |
Коментарi